Zakmessen

Totaal 26 artikelen
Gesorteerd op:

Een multifunctioneel hulpmiddel voor iedere outdoor liefhebber

Ben je een echte outdoor liefhebber of ga je het liefst iedere vakantie kamperen? Dan ben je het vast wel met ons eens wanneer wij zeggen dat een zakmes soms enorm van pas kan komen. Maar zakmessen zijn er in veel verschillende vormen. Het is bij het aanschaffen ervan dan ook belangrijk om te bepalen wat hij allemaal moet kunnen. Wil je overal op voorbereid zijn? Dan is het bekende Zwitserse zakmes echt iets voor jou! Deze is vaak voorzien van allerlei gereedschappen zoals een mes, een schroevendraaier, een kurkentrekker, een vijltje en nog veel meer. Kies hem zo uitgebreid als je zelf wilt. 

Heb je het zakmes puur nodig voor diverse snijwerkzaamheden? Kijk dan is bij de prachtige zakmessen van Opinel. Deze zijn alleen voorzien van een mes welke je eenvoudig kunt inklappen en veilig kunt vergrendelen. De mooie houten handgreep geeft het mes een klassieke uitstraling. Het mes heeft daarnaast een glad en vlijmscherp lemmet. Om deze goed scherp te houden, is het aan te raden om hem eens in de zoveel tijd te slijpen met een messenslijper.

Welk zakmes je ook kiest; je bent ervan verzekerd dat je overal op voorbereid bent en dat je er jaren lang plezier van hebt.