Kookpannen

Totaal 205 artikelen
Gesorteerd op:

Kookpannen zijn er in vele soorten en maten

Kookpannen zijn naast koekenpannen de meest gebruikte pannen in de keuken. Doordat je deze pannen voor de meest veelzijdige handelingen in de keuken gebruikt is het ook raadzaam deze pannen in meerdere formaten aan te schaffen. Uiteraard kan het ook wel eens voorkomen dat bij verhuizing het gasfornuis plaats heeft gemaakt voor inductie, een keramische kookplaat of vice versa. Maak dan ook de juiste keuze bij het aanschaffen van een goede kookpan. En laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat! 

Kookpannen zijn er in diverse soorten en maten. Van grote kookpannen voor een heerlijke zelfgemaakte soep, een middelmaat kookpan voor een paar kruimige aardappeltjes of de kleinste kookpan voor een vers eitje tijdens het ontbijt. Niet alleen kijk je bij het kiezen van een kookpan naar welk kookgerei je graag gebruikt, ook is het materiaal van de pan een onderdeel waar goed over nagedacht moet worden. Ga je voor roestvrijstaal met meerdere lagen als bodem, met of zonder deksel, wel of geen inductie? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Met merken als onder andere Woll, BergHOFF, Kockums, Kela en Rösle is er voor iedereen de juiste kookpan te vinden in diverse prijscategorieën. Dus, met welke pan ga jij binnenkort aan de slag?