Door ons aangeraden
-
Producten
- Bakken
- Huishoudelijk
- Keukenapparaten
-
Koken
- Kookgerei
-
Messen
- Broodmessen
- Dunschillers
- Fileermessen
- Garneermessen
- Groente- & fruitmesjes
- Hakmessen & Bijltjes
- Kaasmesjes & Botermesjes
- Keramische messen
- Koksmessen
- Kruidenscharen
- Messenbeschermers
- Messenblokken
- Messensets
- Messenslijpers & Aanzetstalen
- Oestermessen
- Officemessen & Schilmessen
- Ophangsystemen
- Pizzames
- Scharen
- Tomatenmessen
- Uitbeenmessen
- Vismessen
- Vleesmessen & Trancheermessen
- Wiegemessen
- Wildscharen
- Zakmessen
- Pannen
- Kookboeken
- Outdoor
- Tafelen
- Shop Duurzaam
- Kookwerelden
- Onze topmerken
- Nieuws
- Onze winkel
Sorteren
Sorteer op
Wanneer je een mooi stuk vlees wilt bereiden, vereist dit veel aandacht en precisie om het vlees optimaal tot zijn recht te laten komen. Maar wanneer het vlees klaar is om geserveerd te worden, is het gebruik van het juiste mes net zo belangrijk. Met een koksmes kun je uiteraard redelijk goed het vlees in stukken verdelen, maar vanwege het dikke, brede lemmet kun je hier niet echt precies mee werken. Om de kwaliteit van het vlees goed naar voren te kunnen halen, is het gebruik van een vleesmes of trancheermes noodzakelijk. Dit mes is een stuk dunner en scherper dan een koksmes waardoor je met gemak mooie dunne plakjes kunt snijden. In combinatie met een goede vleesvork ben je ervan verzekerd dat je ultieme controle hebt over je snijkunsten. Berghoff heeft een aantal mooie vleesmessen van verschillende afmetingen en heeft zelfs een mooie vleesvork om je nieuwe mes mee te combineren.
Ben je je vlees nog aan het voorbereiden voor hij de pan of de oven in gaat? Met een uitbeenmes kun je gemakkelijk het bot, het vet, de huid of de pezen verwijderen zodat je alleen het beste deel van het vlees overhoudt. Wanneer je het bot in stukken wilt hakken, kun je hier beter een stevig hakmes voor gebruiken. Gelukkig hebben we bij Habitas-online een ruim assortiment aan al deze messen zodat je zelf een mooie set kunt samenstellen.