Tala's Recepten

Vegan Sausage Rolls


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe alle ingrediënten, behalve het water, in een beslagkom en roer met een houten lepel goed door. Voeg vervolgens het water toe en roer nogmaals goed door. Het mengsel moet vochtig zijn, maar mag nog een beetje klonteren.
  3. Rol het bladerdeeg uit en snijd in vier gelijke stroken van ongeveer 4 centimeter breed. Snijd elke strook in drie reepjes en maak hierin kleine sneetjes (niet helemaal door het deeg heen).
  4. Vul het deeg met een paar theelepels sojavulling, bestrijk een van de korte randen met amandelmelk en rol op tot een klassiek worstenbroodje. Vergeet de randen niet goed dicht te knijpen.
  5. Draai de worstenbroodjes om zodat de dichtgevouwen rand aan de onderkant zit en bestrijk de bovenkant eventueel met wat sojamelk en sesamzaadjes.
  6. Bak de worstenbroodjes gedurende 15 minuten mooi goudbruin.