Paella pan, Plaatstaal, 42cm - Garcima | Valenciana

€ 25,99

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 2950009471692
Fabrikant: Garcima
Lengte: 420 mm
Breedte: 420 mm
Hoogte: 60 mm
Productinformatie "Paella pan, Plaatstaal, 42cm - Garcima | Valenciana"

Paella pan Valencia 42cm van Plaatschaal door Garcima

Een echt lekkere paella maak je in een paellapan! De originele paellapannen komen uit Valencia en de Valenciana serie is dan ook de bekendste serie en wordt door iedereen in Spanje gebruikt. Deze plaatstalen pan heeft twee grepen en een wijd uitlopende rand. Dankzij deze rand is het nog eenvoudiger om de ingrediënten te sauteren en door elkaar te spatelen. Mede hierdoor krijgt de pan zijn authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.

Pluspunten:

  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • Geproduceerd in Valencia
  • Ook voor professioneel gebruik
  • Gemaakt van gehard staal

Minpunt:

  • Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden

Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.

Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.

Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.

Recept:

Paella Valenciana 4 personen

  • 400 gr. kip
  • 300 gr. konijn
  • 240 gr. groene bonen (snijbonen bijvoorbeeld)
  • 160 gr. Johannesbrood
  • 65 gr. tomaat in blokjes
  • 100 ml. olie
  • 350 gr. paellarijst
  • 800ml water
  • 20 gr. zout
  • 2 gr. paprikapoeder
  • 1,5 gr. saffraan

Snijd het vlees in stukken (formaat van een ei). Doe de olie in de pan en voeg het vlees toe zodra deze heet is.
Voeg dan de tomaat toe en roer goed tot het mooi zacht wordt. Voeg de paprikapoeder toe en bak deze mee.
Voeg vervolgens het water, groenten, saffraan en het zout toe. Laat dit 20 minuten op middelhoog vuur koken. 
Voeg de rijst toe en verdeel het goed. Laat de temperatuur weer opkomen en kook nog circa 10 minuten op laag vuur.
Zodra de rijst droog is laat je de paella nog enkele minuten rusten alvorens hem te serveren.

Buen provecho!

Merk "Garcima"
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een product van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze producten staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Aantal in verpakking: 1
Afgietsysteem: Nee
Diameter in cm: 42
Garantie: 1 jaar
Geschikt voor warmtebron: Gas,Elektrisch,Halogeen,Keramisch
Kleur: Zilver
Materiaal: Plaatstaal
Serie: Valenciana
Type Deksel: Geen deksel
Type handgreep: Warmtegeleidend
Type pan: Paellapan
Vaatwasmachine bestendig: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.