Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een product van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze producten staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella brander opzetstuk - Garcima
Bereid een heerlijke Paella met verschillende verse zeevruchten direct vanuit de pan op tafel. Sluit de brander aan op propaan gas en zet de pan op de brander. Door middel van de twee knoppen bedient u zowel de warmte van de binnenste als buitenste ring en gaar je de Paella tot Spaanse perfectie. Zodoende geniet u thuis van al dat lekkers dat de Spaanse keuken ons te bieden heeft.
Pluspunten:
Past perfect onder de Garcima Paellapan
Geschikt voor diverse formaten pannen
Geschikt voor in de buitenlucht
Minpunt:
Mag niet in de vaatwasser
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een product van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze producten staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella onderzetter van Metaal en 40cm diameter van Garcima
Serveer een heerlijke Paella met verschillende verse zeevruchten direct vanuit de pan op tafel. Veel onderzetters zijn te klein of passen net niet goed genoeg.Met deze onderzetten zijn we van dat probleem af! Deze onderzetter houdt de Paellepan perfect op zijn plek en van de tafel. Deze onderzetter beschermt de tafel terwijl u geniet met familie en vrienden!
Pluspunten:
Past perfect onder de Garcima Paellapan
Geschikt voor diverse formaten pannen
Serveer het gerecht direct op tafel i.p.v. het gasfornuis
Minpunt:
Mag niet in de vaatwasser
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een Garcima product in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met dit merk staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise koekenpan hoog 20cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zowel hoog als laag. De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise hapjespan 24cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen.De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise hapjespan 26cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen.De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise hapjespan 28cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen.De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise koekenpan 20cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise koekenpan 24cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen.De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise koekenpan 26cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen.
De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise koekenpan 28cm van Garcima
Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen, zowel hoog als laag. De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem.
Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt. Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!
Lyonnaise pan hoog met tegengreep, plaatstaal, 36 cm van het merk Garcima.
Deze plaatstalen Lyonnaise pan dankt zijn naam aan het gebied rond Lyon, waar traditiegetrouw verschillende smaken uit diverse windstreken samenkomen. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft een extra tegengreep, zodat u het gewicht beter kunt dragen. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geschikt voor alle warmtebronnen
Ook voor professioneel gebruik
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise pan hoog met tegengreep, plaatstaal, 40 cm van het merk Garcima. Deze plaatstalen Lyonnaise pan dankt zijn naam aan het gebied rond Lyon, waar traditiegetrouw verschillende smaken uit diverse windstreken samenkomen. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft een extra tegengreep, zodat u het gewicht beter kunt dragen. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.Pluspunten:Bestand tegen hoge temperaturenGeschikt voor alle warmtebronnenOok voor professioneel gebruikMinpunt:Vereist voor ingebruikname ingebrand te wordenIngebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise pan hoog met twee grepen, plaatstaal, 36 cm van het merk Garcima.
Deze plaatstalen Lyonnaise pan dankt zijn naam aan het gebied rond Lyon, waar traditiegetrouw verschillende smaken uit diverse windstreken samenkomen. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geschikt voor alle warmtebronnen
Ook voor professioneel gebruik
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise pan hoog met twee grepen, plaatstaal, 40 cm van het merk Garcima.Deze plaatstalen Lyonnaise pan dankt zijn naam aan het gebied rond Lyon, waar traditiegetrouw verschillende smaken uit diverse windstreken samenkomen. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.Pluspunten:Bestand tegen hoge temperaturenGeschikt voor alle warmtebronnenOok voor professioneel gebruikMinpunt:Vereist voor ingebruikname ingebrand te wordenIngebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise pan hoog, plaatstaal, 24 cm van het merk Garcima.
Deze ronde plaatstalen Lyonnaise pan dankt zijn naam aan het gebied rond Lyon, waar traditiegetrouw verschillende smaken uit diverse windstreken samenkomen. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geschikt voor alle warmtebronnen
Ook voor professioneel gebruik
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname: Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging: Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise pan hoog, plaatstaal, 28 cm van het merk Garcima.
Deze ronde plaatstalen Lyonnaise pan dankt zijn naam aan het gebied rond Lyon, waar traditiegetrouw verschillende smaken uit diverse windstreken samenkomen. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geschikt voor alle warmtebronnen
Ook voor professioneel gebruik
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname: Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging: Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Lyonnaise pan hoog, plaatstaal, 32 cm van het merk Garcima.Deze ronde plaatstalen Lyonnaise pan dankt zijn naam aan het gebied rond Lyon, waar traditiegetrouw verschillende smaken uit diverse windstreken samenkomen. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.Pluspunten:Bestand tegen hoge temperaturenGeschikt voor alle warmtebronnenOok voor professioneel gebruikMinpunt:Vereist voor ingebruikname ingebrand te wordenIngebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella onderzetter van Metaal en 50cm diameter van GarcimaServeer een heerlijke Paella met verschillende verse zeevruchten direct vanuit de pan op tafel. Veel onderzetters zijn te klein of passen net niet goed genoeg.Met deze onderzetten zijn we van dat probleem af! Deze onderzetter houdt de Paellepan perfect op zijn plek en van de tafel. Deze onderzetter beschermt de tafel terwijl u geniet met familie en vrienden!Pluspunten:Past perfect onder de Garcima PaellapanGeschikt voor diverse formaten pannenServeer het gerecht direct op tafel i.p.v. het gasfornuisMinpunt:Mag niet in de vaatwasserViva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een Garcima product in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met dit merk staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella pan, plaatstaal, 30 cm van het merk Garcima.Deze plaatstalen Paella pan heeft alles wat u zoekt om de mooiste en beste paella’s te maken. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.Pluspunten:Bestand tegen hoge temperaturenGeschikt voor alle warmtebronnenOok voor professioneel gebruikMinpunt:Vereist voor ingebruikname ingebrand te wordenIngebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella pan, plaatstaal, 34 cm van het merk Garcima.
Deze plaatstalen Paella pan heeft alles wat u zoekt om de mooiste en beste paella’s te maken. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geschikt voor alle warmtebronnen
Ook voor professioneel gebruik
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella pan Valencia 34cm van Plaatschaal door Garcima
Een echt lekkere paella maak je in een paellapan! De originele paellapannen komen uit Valencia en de Valenciana serie is dan ook de bekendste serie en wordt door iedereen in Spanje gebruikt. Deze plaatstalen pan heeft twee grepen en een wijd uitlopende rand. Dankzij deze rand is het nog eenvoudiger om de ingrediënten te sauteren en door elkaar te spatelen. Mede hierdoor krijgt de pan zijn authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geproduceerd in Valencia
Ook voor professioneel gebruik
Gemaakt van gehard staal
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Recept:
Paella Valenciana 4 personen
400 gr. kip
300 gr. konijn
240 gr. groene bonen (snijbonen bijvoorbeeld)
160 gr. Johannesbrood
65 gr. tomaat in blokjes
100 ml. olie
350 gr. paellarijst
800ml water
20 gr. zout
2 gr. paprikapoeder
1,5 gr. saffraan
Snijd het vlees in stukken (formaat van een ei). Doe de olie in de pan en voeg het vlees toe zodra deze heet is.Voeg dan de tomaat toe en roer goed tot het mooi zacht wordt. Voeg de paprikapoeder toe en bak deze mee.Voeg vervolgens het water, groenten, saffraan en het zout toe. Laat dit 20 minuten op middelhoog vuur koken. Voeg de rijst toe en verdeel het goed. Laat de temperatuur weer opkomen en kook nog circa 10 minuten op laag vuur.Zodra de rijst droog is laat je de paella nog enkele minuten rusten alvorens hem te serveren.
Buen provecho!
Paella pan, plaatstaal, 38 cm van het merk Garcima.
Deze plaatstalen Paella pan heeft alles wat u zoekt om de mooiste en beste paella’s te maken. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geschikt voor alle warmtebronnen
Ook voor professioneel gebruik
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella pan, plaatstaal, 42 cm van het merk Garcima.
Deze plaatstalen Paella pan heeft alles wat u zoekt om de mooiste en beste paella’s te maken. De ronding in de rand is ontworpen om ingrediënten gemakkelijk te sauteren en door elkaar te spatelen. De wijde uitloop van de rand is er voor om de inhoud makkelijk uit te schenken. De pan heeft twee grepen, zodat u het gewicht beter kunt dragen en zorgt voor een authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geschikt voor alle warmtebronnen
Ook voor professioneel gebruik
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Paella pan Valencia 42cm van Plaatschaal door Garcima
Een echt lekkere paella maak je in een paellapan! De originele paellapannen komen uit Valencia en de Valenciana serie is dan ook de bekendste serie en wordt door iedereen in Spanje gebruikt. Deze plaatstalen pan heeft twee grepen en een wijd uitlopende rand. Dankzij deze rand is het nog eenvoudiger om de ingrediënten te sauteren en door elkaar te spatelen. Mede hierdoor krijgt de pan zijn authentieke look. Kortom, een pan die zowel traditiegetrouw als functioneel een aanwinst is in jouw keuken.
Pluspunten:
Bestand tegen hoge temperaturen
Geproduceerd in Valencia
Ook voor professioneel gebruik
Gemaakt van gehard staal
Minpunt:
Vereist voor ingebruikname ingebrand te worden
Ingebruikname Alle folie en karton van de pan verwijderen. Doe wat olie in de pan en bestrijk heel de binnenzijde hiermee. Voeg eventueel wat keukenzout toe. Verwarm de pan op hoog vuur totdat er een flinke walm ontstaat. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwijder restanten van de olie met een tissue. Spoel de pan om en droog na.
Reiniging Na gebruik pan met water of licht sopje schoonmaken. Droog de pan altijd na met een droge doek. Bewaar de pan altijd op een droge plaats.
Viva España! Dat kunnen we wel zeggen als we een pan van Garcima in handen hebben. Het gemak en het traditionele gevoel wat we krijgen als je werkt met deze pannen staat gelijk aan het maken van verse gerechten in de Zuid Europese zon. Vlees, vis en vooral paella zullen niet alleen gaan smaken naar de oude Valenciaanse recepten zoals oprichter D. Antonio García Montoro ze ooit bedoeld heeft, maar ook het uiterlijk straalt alles uit wat koken zo mooi maakt.
Recept:
Paella Valenciana 4 personen
400 gr. kip
300 gr. konijn
240 gr. groene bonen (snijbonen bijvoorbeeld)
160 gr. Johannesbrood
65 gr. tomaat in blokjes
100 ml. olie
350 gr. paellarijst
800ml water
20 gr. zout
2 gr. paprikapoeder
1,5 gr. saffraan
Snijd het vlees in stukken (formaat van een ei). Doe de olie in de pan en voeg het vlees toe zodra deze heet is.Voeg dan de tomaat toe en roer goed tot het mooi zacht wordt. Voeg de paprikapoeder toe en bak deze mee.Voeg vervolgens het water, groenten, saffraan en het zout toe. Laat dit 20 minuten op middelhoog vuur koken. Voeg de rijst toe en verdeel het goed. Laat de temperatuur weer opkomen en kook nog circa 10 minuten op laag vuur.Zodra de rijst droog is laat je de paella nog enkele minuten rusten alvorens hem te serveren.
Buen provecho!
€ 25,99
Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te garanderen. Meer informatie...