
Door ons aangeraden


-
Producten
- Bakken
- Huishoudelijk
- Keukenapparaten
-
Koken
-
Kookgerei
- Aanstekers
- Braadzakken
- Branders
- Champignonborstels
- Dressing shakers
- Gardes
- Gehaktmolens
- Hamburgerpersen
- Handcitruspersen
- Ijsscheppen & -makers
- Kaasschaven & Krullers
- Keukenpincetten
- Keukentangen
- Knoflookpersen
- Kooklepels
- Kookringen
- Kookwekkers & timers
- Kruidenbuiltjes
- Kruidenpotjes
- Marinadespuiten
- Meten & Wegen
- Molens
- Notenkrakers
- Olieflesjes
- Openers
- Pizza & Pasta Bereidingen
- Pureepersen & -stampers
- Raspen Schillen & Snijders
- Rolladetouw & -ringen
- Rookovens & rookmot
- Schuimspaan
- Slacentrifuges
- Slagroomspuit
- Snijplanken & -matten
- Spatels
- Spiezen
- Terrines
- Thermometers
- Trechters
- Vergieten
- Vijzels
- Vleeshamers
- Vleesvorken
- Zeven
- Messen
- Pannen
-
Kookgerei
- Kookboeken
- Outdoor
- Tafelen
- Shop Duurzaam
- Kookwerelden
- Onze topmerken
- Onze winkel
- Nieuws
Sorteren
Sorteer op


Iedereen heeft wel eens pasta wat te lang laten doorkoken. Het resultaat: soppige en klevende spaghetti. De boesdoeners hiervan zijn de gluten die in het deeg zitten. Als je je eigen deeg gaat maken, moet je begrijpen wat de gluten kunnen doen. Door het deeg te laten rusten, kunnen de gluten zich binden. Door pasta nog verder te drogen, krijgen de gluten de kans zich nog verder te hechten. De kans dat de pasta vervolgens in het water breekt of samenkleeft, is dan een stukje kleiner. Het merk Gefu heeft handige pastadrogers die je hierbij helpen!
Door het gebruik van een pastadroogrek kun je de pasta langer houdbaar maken. Let bij aanschaf op het aantal armen dat een rek heeft. Hoe meer armen, hoe meer pasta je kunt drogen. Naast handige pastadrogers hebben we ook handige pastamachines. Met een pastamachine hoef je het uitrolwerk niet zelf te doen. Maak je graag je eigen pasta? Een pastamachine is dan een investering die het dubbel en dwars waard is. Ben je meer van de pizza’s? Bekijk eens onze prachtige pizzastenen.