Maatlepels

Totaal 12 artikelen
Gesorteerd op:

Met een set maatlepels kun je ieder recept tot in de puntjes uitvoeren

Maatlepels, oftewel maatschepjes, zijn geschikt om kleine hoeveelheden vloeibare en vaste ingrediënten te meten. Maatlepels komen in sets van meerdere lepels van verschillende grootten. De maten zijn vaak aangeduid in milliliters, theelepels en eetlepels. Zo kan jij elk recept tot in de puntjes uitvoeren en heb jij nooit meer te maken met een overdaad of tekort aan zout, suiker, maizena, vanille extract en nog veel meer! 

Bij Habitas heb je een keuze uit tal van verschillende maatschepjes, elk bestaande uit verschillende materialen en functionele kenmerken. Zo is de roestvrijstalen maatlepelset van Masterclass perfect voor professioneel gebruik en zijn de kleurrijke maatlepelsets van Colourworks een écht feestje voor het oog. Voor de koffieliefhebbers bieden wij speciale koffiemaatlepels, zoals de Moreno koffieschep van Gefu; deze koffieschep is flexibel instelbaar waardoor je met slechts één lepel meerdere metingen kan uitvoeren. Ook zijn maatlepels geschikt om ingrediënten direct uit de voorraadpot te scheppen. De voorraadpotten van Sambonet bevatten een deksel met aangehecht maatschepje zodat jij deze altijd bij de hand hebt wanneer nodig is.

Wil je alle internationale recepten moeiteloos uitvoeren zonder de Amerikaanse en Engelse maten te hoeven omrekenen? De 8-delige Nest set van Joseph Joseph biedt jou het totale pakket van maatcups en -lepels zodat jij niet meer verdwaalt in termen als cups, teaspoons (tsp) en tablespoons (tbsp)!