Producten van


Het kookboek Asperges is geschreven door Jessica Lek en bevat 30 heerlijke aspergerecepten.
Asperge is de voorjaarsgroente! Dit witte goud is ieder jaar verkrijgbaar van april tot juni. Natuurlijk zijn er ook nog de groene en paarse asperges, deze zijn het hele jaar verkrijgbaar.
In dit boek vind je heerlijke aspergerecepten van de klassieke versie met ham en ei tot aspergequiche.
Pluspunten:
Duidelijke uitleg
Veelzijdige recepten
Mooie foto's
Minpunt:
Witte asperges zijn niet het hele jaar verkrijgbaar

Het basisboek Indonesisch is geschreven door Francis Kuijk. Deze Nederlands- Australische schrijfster heeft Indonesische roots en werd bekend als finaliste bij Heel Holland Bakt. Nu geeft zij workshops en demo's door heel Nederland waarbij zij de Indonesische keuken centraal laat staan!
In dit kookboek vind je 130 recepten die heel duidelijk worden uitgelegd met stap voor stap fotografie. Het zijn allemaal gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid en waarmee ze graag op een praktishce manier de basiskennis wil doorgeven. In dit boek vind je recepten zoals de bekende rendang, saté, roerbakgerechten en soto. Francis neemt je in dit boek aan de hand en neemt je mee naar de Indonesische keuken!
Pluspunten:
Goede informatie over ingrediënten
De Indonesische keuken is veelzijdig
Tips en menusuggesties voor een Indonesische Rijsttafel
Bewaaradviezen voor de ingrediënten
Minpunt:
Niet alle ingrediënten zijn eenvoudig in de supermarkt verkrijgbaar